Награди

Какво мога да спечеля?
За всяка онлайн успешна попълнената анкета вие ​​получавате пари директно във вашата членска сметка. Сумата, която спечели, зависи от очакваната продължителност на интервю и то винаги се показва във всяка покана което ние ви изпращаме по електронна поща. Моля, не забравяйте, че само успешно финализирани проучвания са възнаградени. Може да нямате определени изискванията за определени проучвания и тогава няма да спечелите награда. Ние винаги се стремим да ви изпрати проучвания, които са подходящи за вашия профил, eто защо е важно вашия да профил се обновява на всички времена.

В заключение, системата е много проста: повече завършени проучвания, толкова по-висока сума, вие печелите! След като сте събрали 10 евро в профила си, можете лесно да изтеглят парите си, използвайки някой от методите за плащане, посочени по-долу:

  • PayPal: PayPal е система за парични преводи, която позволява на потребителите да прехвърлят пари от своите PayPal сметки на своите банкови сметки или да плащат на различни онлайн търговци. Прочетете повече на PayPal тук.
  • д-карти за подарък от Amazon.de: Електронни ваучери за подарък, който можете да използвате, за да получите отстъпки при пазаруване от Amazon.de. Минималната сума за закупуване на този ваучер е 10 евро.
  • д-карти за подарък от G2A.com: Електронни ваучери за подарък, който можете да използвате, за да получите отстъпки при пазаруване от G2A.com. Минималната сума за закупуване на този ваучер е 10 евро.
Теглене на пари е много проста:
  1. Вход в профила си
  2. Щракнете върху "Актуализация на профил" и изберете предпочитан метод за плащане. Кликнете върху "Актуализация".
  3. Отиди на "Осребряване награди" и кликнете върху бутона "Осребряване". Това е!
За всякаква допълнителна информация, не се колебайте да се свържете с нас, вашият специален екип подкрепа панел е повече от щастлив да помогне.

Sorry, you can't to browse this website.

Because you are using an outdated version of MS Internet Explorer. For a better experience using websites, please upgrade to a modern web browser.

Mozilla Firefox Microsoft Internet Explorer Apple Safari Google Chrome