Какво е онлайн панел

Най-просто казано, онлайн-панел е група от Интернет-потребители, които се съгласяват да попълват онлайн анкети и да участват в различни кампании за проучване на пазара.

Темите на онлайн-проучванията са различни: от режим на хранене до това колко често влизате в Интернет от телефона си, например.

Поканите за попълване на анкета се изпращат на адреса за електронна поща, която е събрана в етапа на регистрация на панела. Писмото съдържа линк към интернет-страницата на онлайн анкетата, който приканва члена на панела да отговори на въпросите и да сподели своето мнение по тях.

Попълването на онлайн-анкета обикновено отнема 10-15 минути, но понякога анкетите продължават повече.
Всяка успешно попълнена актета носи на члена на панела пари или електронни точки. Всяка анкета има прогнозно време за попълване. Колкото по-дълго е то, толкова повече електронни точки или средства печелите. Когато стигнете определен баланс на средствата, можете да ги изтеглите по няколко начина: PayPal, банков превод към лична сметка, в брой, онлайн ваучери и т.н.

Можете да видите баланса си от своя личен акаунт в панела. Не сте задължени да попълвате всяка онлайн-анкета, за която сте поканени, въпреки че е препоръчително, защото по този начин ще спечелите повече награди. Имате достъп до панела си по всяко време.

Sorry, you can't to browse this website.

Because you are using an outdated version of MS Internet Explorer. For a better experience using websites, please upgrade to a modern web browser.

Mozilla Firefox Microsoft Internet Explorer Apple Safari Google Chrome