Декларация за поверителност

Дефиниции
В тази политика за поверителност термините “DataDiggers”, “our”, “ours”, “we”, “us”, “company” се отнасят до Data Diggers Market Research S.R.L., регистрирана в Румъния с номер J23/915/2015 , ДДС номер RO34246710, със седалище и адрес на управление ул.Бъзести 75-77, 9-ми етаж, апартамент номер 5, 1-ви сектор, 011013 Букурещ.

Термините “член на панела”, “вие”, “ваш”, “ваш”, “негов”, “негов”, “техен”, “техен” се отнасят за настоящи членове на панелите на DataDiggers.

Член на панела е някой, който се абонира за нашия онлайн панел, като попълни формуляра, намерен тук и кликването върху “Регистрирай се” Бутон под него. Като кликнете върху същия бутон, потвърждавате, че сте съгласни с тази Декларация за поверителност.

Личните данни включват вида информация, чрез която човек може да бъде идентифициран, включително име, имейл адрес, място на работа, физически адрес и т.н. Тези данни се събират или на етапа на регистрация на панели, или по-късно, по време на членството На нашия панел.

Обработката на лични данни се отнася за всяка операция, извършена върху лични данни, като събиране, записване, организация, съхранение, адаптиране или промяна, извличане, консултиране, използване, изравняване, комбиниране, блокиране, изтриване или унищожаване.
Чувствителните данни означават информация за:

  • религиозна
  • пол
  • раса или етническа принадлежност
  • политически опции
  • принадлежащи на всеки съюз
  • физическо и психическо здраве
  • Данни за съдимост.

Общи бележки за нашата политика за поверителност
Осигуряването на поверителността на личните данни, които членовете на нашия екип ни предоставят, е приоритет за нашата компания. Тази политика за поверителност има за цел да опише как DataDiggers гарантира сигурността на съхраняването и обработката на личната информация, която нашите членове на екипа ни изпращат, в съответствие със закона.

Обработката, използването, съхранението и/или унищожаването на лични данни се извършва в строго съответствие със Закона за защита на личните данни. 677/2001 за защита на физическите лица при обработването на лични данни и свободното движение на такива данни.

Достъпът до и използването на уеб сайта bgpanel.datadiggers-mr.com включва вашето изрично приемане на тази политика за поверителност. Тази декларация за поверителност може да бъде променяна по всяко време без предизвестие, така че да се съхранява в съответствие със законодателството и/или фирмената политика. Поради това е важно да преглеждате редовно тази политика за поверителност, за да сте наясно с всички промени. DataDiggers ще положат всички усилия, за да публикуват връзка към тази политика за поверителност във всяка покана за проучване, изпратена до членовете на панела и в профила на всеки член.

DataDiggers е компания, която работи в пълно съответствие с Кодекса ICC на ESOMAR.

“бисквитки”
“Бисквитка” е метод за съхраняване на малко количество информация в уеб браузър, така че да не е необходимо същите данни да се въвеждат отново на едно и също устройство; Целта на използването на “бисквитки” е да се улесни навигацията в интернет.
Намаленото количество “бисквитки” за информация се съхранява на твърдия диск на вашия компютър. Можем да използваме “бисквитки”, за да съхраняваме информация за потребителите, които имат достъп до уеб сайта bgpanel.datadiggers-mr.com; Следователно, може да има части от уебсайта, които може да изискват от вас да приемете “бисквитки”.

Всеки потребител на сайта bgpanel.datadiggers-mr.com има опцията да приеме, отхвърли или ограничи инсталирането на “бисквитки” или да получи покани за инсталиране на “бисквитки”.

Гаранция за поверителност
DataDiggers няма да разкрива личната информация, с която разполага, на трета страна без изричното съгласие на членовете на групата. Личните данни се събират и обработват само въз основа на изричното съгласие на членовете на панела, както на етапа на регистрация на панели, така и по време на конкретни проучвания или по време на членство в нашата група, като се изисква от членовете да актуализират своята информация за потреблението, Личните интереси, нагласите и т.н. редовно.

При фазата на регистрация на панели DataDiggers ще изискват някои основни лични данни: имейл адрес, парола, дата на раждане, секс и пощенски код, в които бъдещият член на панела живее повече от 6 месеца в годината. Цялата тази информация е задължителна за един човек да се присъедини към панела, тъй като е от съществено значение да се гарантира качеството на отговорите на нашите проучвания. Името също се изисква като незадължителна информация. През времето, когато някой е член на панела, информацията, която може да поискаме, включва (но не се ограничава само с това): образователното равнище, броя на децата в домакинството, възрастта и пола на децата, личния доход, доходите на домакинствата, Различни предпочитания за стоки и услуги и др. Попълването на тази информация не е задължително и по никакъв начин не засяга членството в нашия панел, но колкото по-подробна е предоставената информация, толкова по-голяма е вероятността да се квалифицираме за бъдещи проучвания.

Някои изследвания на пазара обаче могат да се извършват само въз основа на конкретна лична информация на членовете на панела, която трябва да бъде разкрита на нашите клиенти. Такива проучвания са онези, при които физическият продукт се изпраща на члена на панела за целите на тестването или тези, при които клиентът желае директно да интервюира членовете на нашия панел. В тези случаи DataDiggers ще изискват изричното съгласие на члена на съвета по събирането и разкриването на тези лични данни и ще изискват от клиентите на трети страни, които имат достъп до личните данни, да подпишат специално споразумение, чрез което се ангажират, че информацията ще бъде Строго да се използват за целите на пазарни проучвания и изключително в рамките на това проучване.

DataDiggers могат да разкриват лични данни на членовете на панела, когато има съдебно разпореждане в това отношение.

законността на събирането и обработката на лични данни
Събирането и обработването на лични данни винаги се извършва съгласно закона. Data Diggers Market Research SRL е компания, регистрирана в Румънския национален надзорен орган за обработка на лични данни (ANSPDCP, www.dataprotection.ro).

Когато се събират лични данни, връзката с тази политика за поверителност е достъпна за всеки настоящ или бъдещ членски панел. Личните данни могат да се събират както от лицето, което е или ще бъде член на нашия панел, така и от всеки член на домакинството/семейството му.

И в двата случая на потребителя е оповестена следната информация по време на събирането на лични данни:

  • идентификация на юридическото лице, което събира и обработва лични данни
  • целта за събиране и обработване на лични данни
  • опцията за коригиране на вече предоставените лични данни
  • друга информация, която може да е необходима от всеки отделен случай.

Ако данните не се събират директно от членовете на групата, DataDiggers също така ще гарантират, че членовете на групата са информирани за това, преди да започнат действително събирането на лични данни.
Работата с информацията на други уебсайтове, свързани с bgpanel.datadiggers-mr.com, не е обхваната от тази политика за поверителност.

Декларирани цели
DataDiggers оповестяват писмено целта или целите, за които се събират лични данни по време на събирането им.

Целите DataDiggers събират лични данни са:

  • да провеждате количествени и/или качествени проучвания на пазарни проучвания
  • за да може членовете на групата да получат известия на посочения имейл адрес
  • да се определи дали членът на групата отговаря на условията за бъдещи количествени и/или качествени проучвания на пазарни проучвания
  • да действа в съответствие със закона.

Ако DataDiggers трябва да използва личните данни за друга цел, различна от първоначално съобщената на членовете на панела, тя ще направи това известно на членовете на панела преди действителното използване на такива лични данни. Членовете на панела трябва да дадат съгласието си, така че личните му данни да могат да се използват за други цели, освен когато законът позволява използването им без конкретно предварително съгласие.

DataDiggers няма да използват личните данни за директен маркетинг, популяризиране, рекламиране или продажба на продукти и услуги.

събиране на ограничени данни
DataDiggers събира само лични данни, които са от съществено значение, за да се гарантира провеждането на социологически проучвания в рамките на нормалните качествени параметри. Никога не събираме повече лични данни, отколкото е необходимо за посочената цел. DataDiggers обработват само информацията, която е подходяща и подходяща за целта, за която са събрани.

продължителност на задържане на ограничена информация
DataDiggers съхранява личните данни, предоставени от членовете на панела, само за ограничен период от време, доколкото е необходимо за определената цел, за която са събрани. В зависимост от първоначалната цел, срокът на годност на личните данни може да варира. Личната информация, която вече не е подходяща или необходима за посочената цел, ще бъде унищожена.

споразумение за член на панела
DataDiggers няма да обработват личните данни на членовете на панела без тяхното изрично съгласие, освен ако законът не позволява използването на данните да се извършва без предварително съгласие.
DataDiggers ще информира членовете на групата за обработката на лични данни преди или по време на събирането им
В случай, че използваме списък с респонденти, предоставени от трета страна, ще гарантираме, че респондентите в този списък са дали съгласието си да обработват своите лични данни, преди тези данни да се използват от DataDiggers.
Членовете на нашия панел имат правото да приемат или отхвърлят участието си в всяко изследване. Това по никакъв начин не засяга статута на член на групата.
Понякога някои изследвания изискват интервю по телефона или лице в лице. Системите за обработка на данни винаги ще изискват писмено съгласие от членовете на групата, за да участват в такива проучвания. Това е напълно опция за член на панела, ако иска да участва или да откаже участие в тези видове проучвания. Ако член на панела се съгласи да участва в проучване по телефона или лице в лице, това означава, че членът на групата е дал своето съгласие за обработката на личната информация, необходима за извършването на това проучване. Впоследствие, ако членът на групата иска да оттегли съгласието си за обработката на лична информация, той може да го направи чрез писмено известие, изпратено на този имейл адрес: panelsupport.bg@datadiggers-mr.com
DataDiggers избягват събирането на лична информация, считана за чувствителна: данни за религия, пол, политическа, расова, етническа принадлежност, членство в синдикати, физическо и психическо здраве и криминални досиета. Ако обаче е от съществено значение да се събере някаква чувствителна информация, за да се проведе проучване, DataDiggers ще получи писмено съгласие на члена на панела, преди да събере чувствителната информация.

Защита на лични данни
Мерките за безопасност, които DataDiggers предприемат, за да предотвратят риска от загуба, кражба, неразрешено събиране, разкриване, копиране, промяна или унищожаване на личните данни на членовете на панела, са:

  • сигурен и ограничен достъп до офиси и компютри, които съхраняват лични данни въз основа на уникална карта за достъп и / или уникален код за достъп
  • ограничаване на достъпа на служителите до лични данни
  • като използвате мощен антивирусен софтуер, за да предотвратите инсталирането на злонамерен софтуер, който може да засегне събраните лични данни
  • като използвате уникален достъп до парола.

Нашите мениджъри и служители спазват поверителността на личната информация, която притежаваме. Достъпът до профила на членовете на панела е защитен с уникален имейл адрес и парола, така че само членовете на панела могат да имат достъп до собствената си лична информация.

От членовете на панела се изисква никога да не разкриват своята парола за личен акаунт на трети страни. Също така е важно да се изключвате след достъп до bgpanel.datadiggers-mr.com и да затваряте уеб браузъра, особено когато сайтът е бил достъпен от публичен терминал или от устройство, използвано от други членове на домакинството. DataDiggers никога не искат паролата за сметка на член на панела.

Нашите служители и мениджъри обработват лични данни, като използват максимални мерки за сигурност, в съответствие с тази Декларация за поверителност, независимо от данните за местонахождението им.

Индивидуален достъп до данни
Нашите членове на панела винаги имат възможност да поискат информация за това как обработваме личните им данни, за да имаме достъп до тях или да поискаме да ги променим или изтрием. Това може да стане чрез изпращане на писмено известие до panelsupport.bg@datadiggers-mr.com. DataDiggers ще направят всичко възможно да отговорят незабавно на всяко запитване и да предоставят на кандидата цялата необходима информация.

DataDiggers не могат да предоставят на членовете на панела достъп до всичките си лични данни в следните ситуации:

  • когато достъпът до лични данни може да разкрие поверителна бизнес информация
  • когато достъпът до лични данни може да разкрие лични данни на други членове на панела
  • при събиране на данни съгласно закона без съгласието на члена на комисията
  • когато данните се събират за правни цели (например като част от правно разследване).

Когато DataDiggers не могат да изпълнят искането на член на панела, който иска да има достъп до личните му данни, членът на групата ще бъде информиран писмено за причината за отказа.

Всеки член на панела има възможност да променя личните си данни по всяко време на членството, като влезе в профила си на bgpanel.datadiggers-mr.com. Ако член на панела е забравил паролата си, това може да бъде възстановено, като кликнете върху тук. Също така, членството в панела може да бъде изтрито с просто кликване върху съответния бутон, намиращ се в секцията “Актуализиране на потребителския профил” на всеки профил на потребителския панел.

Контакт
За допълнителна информация относно тази Декларация за поверителност, моля, свържете се с нас на panelsupport.bg@datadiggers-mr.com или използвайте формата, който намирате страницата за контакти.

Sorry, you can't to browse this website.

Because you are using an outdated version of MS Internet Explorer. For a better experience using websites, please upgrade to a modern web browser.

Mozilla Firefox Microsoft Internet Explorer Apple Safari Google Chrome